Uitslagen zoeken

Wie kijkt er nu niet graag naar zijn (of haar) behaalde resultaten om die te vergelijken met de concurrentie? kijkt er nu niet graag naar zijn (of haar) behaalde resultaten om die te vergelijken met de concurrentie? Op deze pagina bieden we enkele zoekfuncties aan waarmee je gemakkelijk wedstrijdresultaten in een lijstje gepresenteerd krijgt. De database bevat uitslagen vanaf seizoen 2003-2004 van het vier-, vijf- en zesbanentoernooi én van de competitie in Utrecht.

Met het formuliertje rechts onderaan deze pagina kun je eenvoudig zoeken in de daguitslagen op (een deel van) een naam. Het tweede formulier is uitgebreider en biedt wat meer selectiemogelijkheden. Tot slot hebben we zelf een aantal lijstjes samengesteld waar je naar hartelust op kunt klikken.

Mis je een belangrijk overzicht of zoekmogelijkheid? Laat het ons dan weten. Je kunt ons hierover mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
GoFysio Actieve Therapie
Dennis Verlaan, Schaatsen slijpen meer
Steun ons bij het draaiend houden van deze website. Alle hulp is welkom. Echt! Interesse in adverteren/sponsoren? Schiet ons aan of mail ons.

Wedstrijdkalender

1 okt
Trainingsmarathon
Utrecht
8 okt
Trainingsmarathon
Utrecht
15 okt
Marathoncompetitie
Utrecht
15 okt
Marathoncompetitie
Utrecht
21 okt
KPN Marathon Cup 1...
Amsterdam
22 okt
Zesbanen toernooi
Utrecht

Zoek uitslagen

Voer een (deel van een) naam in: