Rijdersinformatie Heren C en Dames

Gewestelijke Technische Commissie Marathon, gewest Noord-Holland/Utrecht

Bericht voor deelnemers Zesbanentoernooi C en D
Seizoen 2013-2014
Reglementen
De regels voor deelname aan het Zesbanentoernooi staan in het Handboek marathonschaatsen NHU, te vinden op de website van het gewest: www.knsb-nhu.nl onder marathon.
(Hoewel dit handboek regelmatig wordt aangepast kunnen er verschillen zijn met het reglement dat het Sectiebestuur Marathon hanteert. In dat geval is het Reglement van de KNSB doorslaggevend. De specifieke afwijkingen voor het Zesbanentoernooi die wel gelden staan in artikel 3.3.2. van het Handboek.)
Dit handboek wordt regelmatig aangepast en is de leidraad. De scheidsrechter kan altijd anders bepalen, LET dus goed op de aanwijzingen van de scheidsrechter. Is het niet omschreven in het handboek in dat geval is het Reglement van de KNSB doorslaggevend.
De specifieke afwijkingen voor het Zesbanentoernooi die wel gelden staan in artikel 3.3.2. van het Handboek.

Competitie
Voor alle vragen en opmerkingen over wedstrijden, uitslag en klassement kun je een bericht sturen naar de wedstrijdsecretaris van de GTC M, Wil Jesterhoudt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bezwaren aangaande de uitslag van een wedstrijd kun je tot 15 minuten na afloop bij de scheidsrechter indienen.

Promotie
Voor een aantal deelnemers is het Zesbanentoernooi een opstap voor promotie naar de 1e Divisie of de Dames Top Divisie.
Promotie en degradatie is geregeld in het Reglementenboek van de KNSB. De competitieleider van de KNSB maakt het aantal degradanten bekend, en berekent hoeveel rijders er per gewest aangemeld mogen worden.
De GTC M bespreekt de kandidaten die daarvoor in aanmerking komen. Dat zijn allereerst de rijders die na hun 1e jaar degraderen.Daarna de hoogst geklasseerden van het eindklassement van het Zesbanentoernooi. Verder kunnen de marathoncommissies rijders aanmelden op grond van uitzonderlijke prestaties.
Een plaats bij de top tien in het eindklassement is dus geen garantie voor aanmelding.
Bovendien gaat aanmelding niet automatisch, je moet je aanvraag persoonlijk richten aan de secretaris van de GTC M, Maïté Stoete: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Alleen dan is je aanvraag geldig.
Voor vragen kun je terecht bij je baancontactpersoon en de begeleiders van de gewestelijke selecties: Henk Veen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Gerrit Bakker Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wedstrijdkalender
De enige echte wedstrijdkalender staat op de website van het gewest: www.knsb-nhu.nl.
Op- en aanmerkingen over de kalender kun je richten aan de systeembeheerder van de GTC M, Wil Jesterhoudt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
GoFysio Actieve Therapie
Dennis Verlaan, Schaatsen slijpen meer
Steun ons bij het draaiend houden van deze website. Alle hulp is welkom. Echt! Interesse in adverteren/sponsoren? Schiet ons aan of mail ons.

Laatste artikelen

Laatste columns

De premiesprint (25 okt)
Matchfixing (29 jan)
De Holland Venetiëtocht 2012 (21 jan)
Verlangen naar natuurijs (15 jan)
"Beste meneer Anema" (7 jan)
Meer dan alleen hard schaatsen (18 dec)

Zoek uitslagen

Voer een (deel van een) naam in: